Тактичні штани “PATRIOT” мультикам

1,350 7,350 

Очистити

×
Артикул N/A

Опис

Тактичні штани “PATRIOT” мультикам виготовлені із сертифікованої тканини ріп-стоп.

Модель з відрізним поясом, який частково стягується еластичною тасьмою, застібається на одну петлю і ґудзик та застібкою–“блискавка”.

На ділянці колін на передніх половинках розміщені спеціальні посилюючі накладки  з виточками для коліна. Вхід в бокові кишені посилений. На бокових швах під входом до бокових кишень розташовані верхні накладні кишені з клапанами, що застібаються на текстильні застібки. Нижні накладні кишені з одиночними вертикальними складками і

клапанами, що застібаються на текстильні застібки.

Задні половинки складаються з верхніх та нижніх частин, мають відрізні кокетки, посилюючі накладки на ділянці сідниць та клин. На ділянці бокових швів розташовані пати, що спрямовані в бік задніх половинок, для регулювання ширини штанин за допомогою текстильних застібок. На штанах розміщені закріпки.

Склад тканини: ріп-стоп піксель ММ-14 (65% бавовна, 35% поліестер), ріп-стоп мультикам (65% бавовна, 35% поліестер), ріп-стоп олива (35% бавовна, 65% поліестер), ріп-стоп чорний (35% бавовна, 65% поліестер), ріп-стоп темно-синий (35% бавовна, 65% поліестер).

Розмірний ряд:

XS (довжина по боковому шву 98 см),

S (довжина по боковому шву 100 см),

M (довжина по боковому шву 102 см),

L (довжина по боковому шву 104 см),

XL (довжина по боковому шву 106см),

XXL(довжина по боковому шву 108см),

XXXL(довжина по боковому шву 110см).

Можливе виготовлення за індивідуальними мірками.

Ціна роздріб/гурт

1350/1050 грн

Виготовлено в Україні